2 supkuleroj olivoleo 
1 cepo, hakita 
2 bulbetoj ajlo, haketitaj aŭ premitaj
1 funto muelita meleagraĵa brusto 
1 funto buternuksa kukurbo, senŝeligita, sengrajnigita, kaj tranĉita en 1-cola pecoj 
1/2 taso kokaĵa buljono 
4.5-unca ladskatolo hakitaj verdaj kapsiketoj 
2 ladskatoloj (14.5 uncoj each) delikate haketitaj tomatoj 
15 unca ladskatolo fazeoloj kun likvo 
15.5 unca ladskatolo blanka  blankigita maizo (angla: hominy), senakvigita 
8 unca ladskatolo tomata saŭco 
1 supkulero kapsiketa pulvoro 
1 supkulero muelita kumino 
1 kulereto ajla salo 
(mezuroj estas usonaj)
Hejti olivoleo sur meza fajro kaj kuiru la cepon kaj ajlo ĉirkaŭ 3 minutoj; turnomovu ofte.  Aldonu la meleagraĵo; kuiru kaj ĉifu ĝin ĝis ne estas rozkolora.  Aldonu restantajn ingrediencojn kaj boletu sur meza-malalta fajro ĉirkaŭ 20 minutes, ĝis la kukurbo estas tenera kaj la meleagraĵo estas kuirita.
Adaptita da: allrecipes.com
Ĉi tio estas traduko de mia posto en la blogo de la Farmista Bazaro de Tumwater. 
Angla versio ankaŭ havebla en Food Bank Foodie
