12.7.17

Ĉokoladaj-frambaj frostigitaj jogurtaj lekbombonoj

2 tasoj freŝaj aŭ frostigitaj framboj
2 tasoj negustigita greka-stila jogurto
3-5 supkuleroj sukero, laŭ gusto
1/2 taso malgrandaj ĉokoladaj pecoj

Muelu frambojn, jogurton, kaj suleron en miksilo aŭ kuireja maŝino ĝis glata. Dividu la miksaĵon inter frostigitaj lekbombona ŝimfungoj aŭ paperatasoj, ĝis ĉirkaŭ 1 colo da la supro. Dividu ĉokoladajn pecojn inter la ŝimfungoj kaj enmiksu, foriganta samtempe la aerkavojn. Enmetu bastonojn kaj frostigu ĉirkaŭ 6 horoj, ĝis firmaj. Trempu ŝimfungojn mallonge en varman akvon por forigi, aŭ ŝiru paperatasojn da lekbombonoj.

Adaptita da eatingwell.com
Mezuroj estas usonaj.

Ĉi tiu estas traduko de mia artikoleto en la blogo de la Farmista Bazaro de Tumwater.
Angla versio ankaŭ havebla en Food Bank Foodie