3/4 taso lakto
3 unco kremfromaĝo, hakita
1/2 tekulero ajla pulvoro
1/2 tekulero sekigita origano
1/4 tekulero muelita nigra black pipro
7 unco pena pasto, kuirita kaj senakvigita, varma
1 1/4 tasoj frostigita fajre rostita maizo, degelita, aŭ anstataŭigu normala frostigita maizo
3-4 malpremitaj tasoj ŝirita freŝa eruko
garnaĵo:
ruĝaj pipraj pecoj laŭ gusto
raspita parmezano laŭ gusto
Unuigu lakton, kremfromaĝon, ajlan pulvoron, origanon, kaj pipron, ĝis kremfromaĝo estas komplete enmiksita. Aldonu paston kaj maizon; hejtu ĝin komplete. Aldonu erukon kaj turnomovu ĝis ĝi velkas. Servu kun ruĝaj pipraj pecoj kaj freŝdate raspita parmezano.
Adaptita da Megan Ware, RD
Mezuroj estas usonaj.
Ĉi tiu estas traduko de mia artikoleto en la blogo de la Farmista Bazaro de Tumwater.
Angla versio ankaŭ havebla en Food Bank Foodie