1.6.16

Senalkohola medo

4 tasoj akvo 1 taso mielo, aŭ laŭ gusto 1/2 tekulero muskato 1/2 tekulero muelita zingibro 1/4 tekulero cinamo 1 lemono, tranĉita 1 oranĝo, tranĉita Boligu akvon, 1/2 tason da mielo, kaj spicojn; por la plej bona rezulto uuzu malmetalhavan kaserolon. Gustumu kaj daŭrigu aldoni mielon ĝis dezirita dolĉeco atingiĝas; 1 taso faras kelke dolĉan trinkaĵon. Miksu ĝis mielo solviĝas, senŝaŭmiganta surfaco ĝis ĝi estas klara. Aldonu lemonajn kaj oranĝajn tranĉaĵojn, premanta ilin. Malvarmigu komplete kaj kribru. Konservu fridigita. Adaptita da A Kitchen Witch's Cookbook / Patricia Telesco. Llewellyn Publications, 1996. ISBN: 1567187072.
Mezuroj estas usonaj.

Ĉi tiu estas traduko de mia artikoleto en la blogo de la Farmista Bazaro de Tumwater.
Angla versio ankaŭ havebla en Food Bank Foodie