7.9.16

Koturninaj ovoj à la Romoff

12 koturninaj ovoj
12 tranĉaĵoj salamo, ne tro dikaj

Boligu ovojn 4 minutoj; senakvigu la varmegan akvon kaj malvarmetigu ovojn en malvarma akvo.

Formala prezentmaniero: Senŝeligu kaj lavetu ovojn, lasanta ke ili sekas mallonge en traverŝilo aŭ sur mantuko. Faldu ĉiun ovon en tranĉaĵon da salamo, fiksanta kun dentpikilo.

Neformala prezentmaniero: Vi povas senŝeligu kaj lavetu ovojn antaŭ servi aŭ servi ilin en la ŝeloj kaj senŝeligu ilin ĵus antaŭ manĝi. Faldu ĉiun ovon en tranĉaĵon da salamo kaj manĝu.

Da Amelia Romoff

Ĉi tiu estas traduko de mia artikoleto en la blogo de la Farmista Bazaro de Tumwater.
Angla versio ankaŭ havebla en Food Bank Foodie