24.8.15

Rostita tigobrasiko

1 supkulero olivoleo
1 ajlero, haketita
salo kaj pipro laŭ gusto
4 tigobrasikoj, folioj forigitaj, senŝeligitaj, tranĉitaj en du partoj, kaj tranĉita en 1/4-cola tranĉaĵoj
1/3 taso raspita parmezano

Unuigu olivoleon, ajlon, salon, kaj pipron. Skuu tigobrasikajn tranĉaĵojn en ĉi tiu miksaĵo por kovri. Distribuu tigobrasikon en tavolo sur bakpleton. Baku ĉe 450 gradoj farenhejtaj ĝis brunigita, 15 al 20 minutoj, turnomovanta okaze. Surŝutetu kun parmezano kaj remetu en bakfornon por ĉirkaŭ 5 minutoj, por permesi ke la parmezano bruniĝas.

Adaptita da AllRecipes
Mezuroj estas usonaj.

Ĉi tiu estas traduko de mia artikoleto en la blogo de la Farmista Bazaro de Tumwater.
Angla versio ankaŭ havebla en Food Bank Foodie